Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bodybroeken online bestellen

Bodybroeken

Een bodybroek is een Amerikaanse overall die bij de sluiting op de schouders anders is. Bij een bodybroek is deze breder dan bij een gewone overall. Het voordeel van een bodybroek is dat deze geen mouwen heeft en uitermate geschikt is om buiten te dragen tijdens werkzaamheden. Een ander voordeel van een bodybroek is dat de rug bedekt is. Vaak ziet men bij werkbroeken dat bij het gehurkt werken de rug bloot komt. Hierdoor kunnen rugklachten ontstaan vanwege wind en koud. Bij een bodybroek is de rug bedekt en voorkomt u problemen met de rug. Bij Overallwereld vindt u een ruim assortiment aan overalls, waaronder de bodybroeken. De bodybroeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De maten gaan van maat 44 tot en met 66.

Bodybroeken personaliseren

Bij Overallwereld kunnen alle bodybroeken uit het assortiment gepersonaliseerd worden. Bodybroeken kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, bedrijfsnaam of tekst. Dit kan door middel van een bedrukking of borduring. Deze kan geplaatst worden op de borst. Door de bodybroeken te bedrukken of borduren, geeft u ze een professionele en unieke uitstraling. U heeft ook de mogelijkheid om de bodybroeken onbedrukt te bestellen. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de bodybroeken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Bodybroeken bestellen

Bodybroeken met logo bestelt u makkelijk en snel bij Overallwereld. U kunt de bodybroeken al bestellen vanaf 1 stuk. Door de bodybroeken te laten bedrukken of borduren met uw logo, zult u door veel mensen gezien worden. Niet alleen de kleurrijke overall zal opvallen, maar ook uw logo. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder.

9,3
1 - 4 van 4 resultaten

1 - 4 van 4 resultaten
9

" Prettige en efficiënte communicatie, meedenken bij proces, scherpe prijs, snelle service "

Gemma Swiers-Sellmeijer 16 June 2021