Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Foodoveralls online bestellen

Foodoveralls

Foodoveralls zijn overalls die speciaal geschikt zijn voor de foodsector. Het is belangrijk dat de foodoveralls voldoen aan de HACCP-richtlijnen. Deze richtlijnen geven aan waar de overall aan moet voldoen en wat er wel en niet op mag zitten. Net als bij de andere kleding voor de foodsector is het belangrijk dat de zakken niet aan de binnenkant zitten. Ook moeten de het verdekte en afsluitbare zakken zijn. Daarnaast zijn de knopen afgedekt. Dit zorgt ervoor dat er geen voedselindustrie resten in de overall kunnen achter blijven. De foodoveralls zijn gemaakt van polyester en katoen. Dit zorgt ervoor dat deze ook na het wassen kleur en maatvast blijven. Bij Overallwereld vindt u een ruim assortiment aan overalls, waaronder de foodoveralls.

Foodoveralls bedrukken

Alle foodoveralls uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of tekst. Ook kunt u ervoor kiezen om de overalls te laten borduren. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Natuurlijk kunt u de foodoveralls ook onbedrukt bestellen. De foodoveralls zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De maten gaan van maat 44 tot en met 66. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de foodoveralls? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Foodoveralls bestellen

Bij Overallwereld kunt u makkelijk en snel de foodoveralls met logo bestellen. Het bestellen van de gepersonaliseerde foodoveralls is al mogelijk vanaf 1 stuk. Door uw logo op de overall te laten plaatsen kunt u de overall niet alleen gebruiken om op te vallen, maar ook om uw bedrijf te promoten. Zo valt niet alleen de kleurrijke overall op, maar ook uw bedrijf! Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder bij uw zoektocht naar de perfecte foodoverall.

9,3
1 - 4 van 4 resultaten

1 - 4 van 4 resultaten
9

" Prettige en efficiënte communicatie, meedenken bij proces, scherpe prijs, snelle service "

Gemma Swiers-Sellmeijer 16 June 2021