Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Online kinderoverall

Kinderoveralls

Naast werkoveralls voor grote mensen, kunt u bij Overallwereld ook echte kinderoveralls kopen. Wij beschikken over een groot aanbod aan kinderoveralls. Deze overalls zijn uiterst comfortabel en zorgen toch voor de juiste bescherming waar u naar op zoek bent voor uw kinderen. Doordat de overalls door kinderen gedragen worden, is er niet alleen aan veiligheid en comfort gedacht. De overalls zijn in verschillende hippe kleuren verkrijgbaar, zodat u altijd iets vindt wat uw kind goed staat. Overallwereld heeft kinderoveralls in alle kindermaten: vanaf maat 68 voor de allerkleinsten tot en met maat 176 voor de grootsten. Deze kleine maatjes zijn erg leuk om cadeau te doen bij een geboorte of eerste verjaardag.

Kinderoveralls met naam

De kinderoveralls kunnen nog leuker gemaakt worden door er een naam of afbeelding op te laten zetten. Dit kan door middel van een bedrukking of borduring. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Een borduring geeft een exclusieve uitstraling en gaat langer mee dan een bedrukking. Door een borduring of bedrukking kunt u de kinderoveralls helemaal tot iets persoonlijks maken. Dat is ook een leuke optie voor wanneer u iemand een kinderoverall cadeau wilt doen. Bent u benieuwd naar hoe de kinderoveralls eruit zullen komen te zien met naam? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Overalls bestellen

Kinderoveralls bestelt u eenvoudig en snel bij Overallwereld. Het bestellen van de overalls is al mogelijk vanaf 1 stuk. Overallwereld biedt u een betrouwbare service en een snelle levering van uw bestelling. Door de kinderoveralls te bedrukken of borduren met naam, creëert u een persoonlijk geschenk wat zeker in de smaak zal vallen bij jonge kinderen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

9,3
1 - 4 van 4 resultaten

1 - 4 van 4 resultaten
9

" Prettige en efficiënte communicatie, meedenken bij proces, scherpe prijs, snelle service "

Gemma Swiers-Sellmeijer 16 June 2021