Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Overalls bestellen

Overalls

Een overall biedt de nodige bescherming in de werkplaats of buiten. Overalls zijn erg geschikt voor de bouw, tuinbouw, landbouw of ander werk in de agrarische sector. Met overalls beschermt u uw kleding en huid tegen gevaarlijke stoffen en scherpe voorwerpen. Bij Overallwereld vindt u een ruim assortiment aan allerlei soorten overalls. Zo vindt u bij ons naast de standaard overalls ook winteroveralls en tropenoveralls. We hebben overalls in veel verschillende maten voor zowel dames als heren. De overalls zijn verkrijgbaar met drukknopen of met rits en zijn beschikbaar in een groot aantal kleuren. U zult bij ons dus altijd voor ieder budget een overall vinden die het beste aansluit bij uw beroep en uw persoonlijke voorkeur.

Overalls personaliseren

Alle overalls kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, bedrijfsnaam of tekst door middel van een bedrukking of borduring. De personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. De overalls kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren. Een borduring zorgt voor een luxe en exclusieve uitstraling. Ook zal een borduring wat langer mee gaan dan een bedrukking. Natuurlijk kunnen de overalls ook onbedrukt besteld worden. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de overalls? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Overalls bestellen

Bij Overallwereld kunt u makkelijk en snel overalls met logo bestellen. Het bestellen van de overalls is al mogelijk vanaf 1 stuk. Door overalls te personaliseren, zorgt u ervoor dat uw werknemers er professioneel uitzien en dat ze beschermd zijn tijdens hun werkzaamheden. Daarnaast kunt u op deze manier ook reclame maken voor uw bedrijf. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Wanneer u nog specifieke wensen of vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 28 van 28 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 28 van 28 resultaten
9

" Prettige en efficiënte communicatie, meedenken bij proces, scherpe prijs, snelle service "

Gemma Swiers-Sellmeijer 16 June 2021