Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Stofjassen online bestellen

Stofjassen kopen

Stofjassen kopen doet u bij overallwwereld.nl. U kunt in verschillende maten en kleuren onze stofjassen bestellen. Ons assortiment biedt stofjassen voor zowel volwassene als voor kinderen, die u snel en gemakkelijk online kunt bestellen. Een stofjas is een specifiek soort werkjas. Het is een overjas, die over de gewone kleding wordt gedragen van de gebruiker. De stofjas beschermd de kleding van de gebruiker tegen invloeden van buitenaf, welke uw werknemer tegen komt tijdens zijn werkzaamheden. Dus voor een stofjas bent u bij overallwereld aan het juiste adres. U kunt een bedrukte of onbedrukte stofjas al vanaf 1 stuk bij ons bestellen. Het bestellen van diverse maten tegelijk is natuurlijk geen enkel probleem.

Stofjassen met bedrukking

Stofjassen met bedrukking wordt in veel beroepen gebruikt ter bescherming van uw kleding tegen vuil en beschadigingen. Een bedrukte stofjas kunnen wij aan de voorzijde voorzien van een naam of afdeling en op de achterzijde kunnen wij uw bedrijfslogo bedrukken. Hierdoor kan iedereen zien met wie ze te maken hebben. Een  stofjas met opdruk wordt vaak gebruikt tijdens rondleidingen, wanneer u uw ( zakelijke ) relaties of klanten bedrijf wilt laten zien. Hierdoor wordt voorkomen dat er mogelijk beschadigen of vlekken op de kleding komt. Wij bedrukken uw logo tot 3 kleuren op de stofjassen en maken vooraf een digitaal voorbeeld. Met het digitaal voorbeeld krijgt u direct een indruk hoe uw logo op de stofjas staat,

Goedkope stofjassen

Bij overallwereld.nl vindt u niet allen goedkope overalls, maar ook een assortiment goedkope stofjassen. De stofjassen worden gemaakt van 100% katoen en hebben een gewicht van 300 gram. U kunt bij ons niet alleen stofjassen in 1 kleur bestellen, maar ook 2 kleurige stofjassen. De stofjassen bieden een  goede bescherming aan uw kleding voor zowel privé als zakelijk gebruik. Onze goedkope stofjassen besteld u in maar liefst 5 kleuren makkelijk online. Wanneer u vragen heeft over deze stofjassen of een andere product, neem dan gerust contact met onze medewerkers op. wij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar.