Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Tuinoverall kopen

Tuinoveralls

De tuinoverall is een overall die u niet tot uw middel, maar tot uw borst draagt. De overall is te herkennen aan de riemen die van de bovenkant van de voorkant strekken tot aan de achterkant. Deze riemen zijn meestal goed te verstellen, waardoor een tuinoverall vaak gemakkelijk passend te maken is. Bij Overallwereld vindt u een groot aanbod aan tuinoveralls. De tuinoveralls die wij u aanbieden zijn gemaakt van katoen, polyester, vlamvertragend materiaal of spijkerstof. De tuinoverall is erg geschikt voor het werken in de tuin. De tuinoveralls beschikken over veel zakken die ook nog eens groot zijn. Hier kunt u gemakkelijk al uw gereedschap voor in de tuin in kwijt. Tegenwoordig worden de tuinoveralls ook gebruikt bij ander soort werkzaamheden.

Gepersonaliseerde tuinoveralls

Bij Overallwereld is het mogelijk om gepersonaliseerde tuinoveralls te bestellen. De tuinoveralls kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, bedrijfsnaam of tekst. Dit kan door middel van een bedrukking of borduring op de borst en/of rug. De tuinoveralls zijn er in vele maten en kleuren. Hierdoor zal er altijd een geschikte overall voor u tussen zitten. U kunt er ook voor kiezen om de tuinoveralls onbedrukt te bestellen. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de tuinoveralls? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Tuinoveralls met logo

Bij Overallwereld kunt u makkelijk en snel de tuinoveralls met logo bestellen. Het bestellen van de gepersonaliseerde overalls is al mogelijk vanaf 1 stuk. Door uw logo op de overall te plaatsen kunt u de overall niet alleen gebruiken om op te vallen, maar ook om uw bedrijf te promoten. Zo valt niet alleen de kleurrijke overall op, maar ook uw bedrijf! Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder bij uw zoektocht naar de perfecte tuinoverall.

9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 29 van 29 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 29 van 29 resultaten
9

" Prettige en efficiënte communicatie, meedenken bij proces, scherpe prijs, snelle service "

Gemma Swiers-Sellmeijer 16 June 2021